tiistai 13. marraskuuta 2012

New York!!!!

Ja sinne siis ensi helmikuussa....:) Ollaan jo pidempään mietitty ja pohdittu, että reissuun mentäisiin, mutta ei oikein olla osattu päättää että minne. Nyt se olisi sitten varattu... Ihana suuri omena... Viime käynnistä onkin jo vierähtänyt muutama vuosi.


Oltiin tosiaan viimeksi reissussa 2010 tammikuussa ja vietimme siellä ystäviemme kanssa ikimuistoisen viikon (terveisiä vaan muruille sinne rapakon taa, jossa löhöätte tälläkin hetkellä). Kaupunki on omalla ihmeellisellä rumuudellaan kiehtova ja jotenkin silti kaunis, ja kyllähän nuo maisemat aina tuntuvat niin hölmön tutuilta, kun niitä melkein päivittäin televisiosta katselee....:) Se on kyllä hassu tunne, kun kulkee kaduilla jossa ei ole koskaan ennen käynyt ja silti olo on kuin tutussa paikassa. Ne ihanat keltaiset taksit ja se kaupungin hulina...Viikossa ehdimme tietenkin nähdä vain pienen murto-osan ja nyt onkin ihanaa päästä uudelleen.

Central park
 

Nyt siis pikkuhiljaa fiilistelemään vanhoilla matkakuvilla ja suunnittelemaan, että minne tällä kertaa haluttaisiin mennä ja mitä tehdä! Ja oi oi niitä shoppailumehdollisuuksia....:D Tuolta löytyy ihan mitä vain ja tarjonta on aivan loputonta. Teimme viimeksi oikeastaan melkein pelkästään ostoksia outlet paikoista, Woodbury common outlet-kylästä sekä Century 21 tavaratalosta. Noista löytyy jo oikeastaan melkein mitä vaan ja melkoisen edullisesti. Omistaisinpa vaan rajattoman luottokortin!

Reissua siis odotellessa... täytypä kaivaa lentovarusteita muuttolaatikoista pikkuhiljaa esiin....:)

"lentäjä" kaikilla mukavuuksilla...

2 kommenttia:

  1. En ole koskaan käynyt New Yorkissa, mutta usein ollaan miehen kanssa haaveiltu sinne menosta. Pakko myöntää, että suurin syy miksi ei olla sinne menty, on mun lievähkö lentopelko. Euroopan sisäiset lennot juuri ja juuri menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinne kannattaisi jokaisen mennä....:) Itselläni on hirmuinen matkapahoinvointi ja kärsin hirmuisesti joka lennolla, kun mitään muuta ei voi tehdä kuin tuijottaa eteensä. En myöskään ihan hirmu mielelläni lennä tosi pitkiä matkoja, mutta Nyciin menevä Finnairin lento on inhimillinen 8-9 tuntia.

      Poista