maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kesäaikaan

Niin kaunis ilma! Aurinko paistaa, on lämmintä, kuraista ja kevään hajuja... tänään vietetty pienimmän kanssa aamupäivä päivystyksessä sitkeän ja aina vaan pahenevan flunsaan takia, mutta muuten täydellinen päivä! Ja ilmeisesti tätä on luvattu jatkuvan useita päiviä... Uusi keväinen neuletakki päälle ja raitapaitaa alle.


Kuuntelin tuossa päivystykseen ajellessa radiosta keskustelua kesäaikaan siirtymisestä ja sen vaikutuksista ihmisiin. Kuulemma on tutkittu kellojen siirtämisen aiheuttavan tietenkin uniongelmia, mutta myös sydänkohtauksia. Aika pelottavaa jos näin oikeasti on! Omasta mielestäni koko kellojen siirtäminen on täysin typerää ja todellakin sekoittaa aikataulut, ainakin näin lapsiperheessä. Kyllä se tunti vaan kummasti saa nukkumaanmenot ja aamuheräilyt sekaisin pieniltä. Itse kuulun niihin onnekkaisiin, jotka omaavat melkoisen hyvät unenlahjat ja nukun kyllä koska ja melkein missä vaan ja minua itseäni ei kellojen siirtäminen haittaa. Liputtaisin silti ehdotuksen puolesta, että siirryttäisiin keskieuroopan aikatauluun eikä turhia hinattaisi kelloa edestakaisin keväällä ja syksyllä!



Tänään Karijoen mimmiliigan ensimmäiset treenit...:D Ainakin ilmat suosii ja voidaan nautiskella auringonpaisteesta ja hyvästä seurasta!

Aurinkoista maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti