tiistai 3. kesäkuuta 2014

Hommat järjestykseen

Huh hellettä ja silleen... ja nyt tuntuu ehdottomasti siltä että vuorokausi kaipaisi kipeästi lisätunteja jostain! Tällä hetkellä on niin monta rautaa liekeissä ja niin paljon tekemättömiä asioita että olemassaolevat tunnit eivät riitä mihinkään... töitä, raksahommia, kodinhuoltoa, pyykkejä, omia keskeneräisiä projekteja (kuten esimerkiksi lasten puolivalmiita vaateompeluksia... mahtavatkohan edes enää mahtua kun saan ne joskus valmiiksi...) ja kaikkea muuta sälää. Siinä sitä tekemistä olisi riittämiin, mutta ei turhia stressailla, yksi asia kerrallaan...:) Tänään pesin jo kaksi koneellista pyykkiä ja jääkaapin, että kyllä se tästä! 

Uumajan shoppailusaalista: ostan melkein aina Ruotsista paketointitarvikkeita,
heikkona kun niihin olen.. Nämä Lagerhausista

Huomenna olen päättänyt kaivaa sen ompelukoneen esiin ja suristella keskeneräiset vaatteet loppuun ja saada raivattua tätä kaaosta kodissamme taas askeleen eteenpäin. Tai sitten vaan ulkoillaan ja hengaillaan lasten kanssa ja nautitaan kesäsäästä jos ei sada tai vaikka leivotaan...:D Hankalaa tämä asioiden järjestykseen laittaminen! Toisaalta pitäisi tehdä aina jotain hyödyllistä, usein kodinhoidollista, mutta toisaalta kyllä ne pyykit ja sekasotkut jaksavat odottaa jos jotain "tärkeämpää" kiilautuu edelle. Toivoisin olevani joskus hieman tarkempi ja säntillisempi ja kadehdin suuresti ihmisiä joiden koti on aina tip top! Oma luonteeni ei tuohon pysty, tai sitten ehkä jos saisin niitä tunteja lisää! Tai jättäisin tätä tietokoneilua hieman vähemmälle...:)


Ajatusvirtaa...  Ja olikohan tässäkään kirjoituksessa taas yhtään päätä tai häntää...;) Huomasin saaneeni hauskan haasteen Emmalta ja Sannikselta ja noihin liittyykin liuta kysymyksiä joihin alan tässä pikkuhiljaa vastailla! Kiitoksia tytöt... palaan pian asiaan...:)

Neidille löytyi puoleen hintaan suloinen työkalupakki! Raksahommiin vaan siis..:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti