lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannusaattona

Saimme kutsun enoni mökille Skaftungiin juhannukseksi ja eilen mies oli sen verran jo tolpillaan, että pystyi istumaan autossa tuon reilun puolituntisen, mitä tästä sinne ajelee. Vietimme mukavan juhannusaaton täysihoidossa ja valmiissa ruokapöydässä ihaillen kaunista merimaisemaa. 
Tehtiin päivällä pieni veneretki Kristiinankaupungin edustalle ihailemaan upeita rantahuviloita. Lapset pääsivät ensimmäistä kertaa veneen kyytiin ja en kyllä ole itsekkään veneillyt tosi moneen vuoteen! Kristiinassa vaan ikävästi satoi vettä, mutta Skaftungiin takaisin päästessämme, aurinko paistoi taas iloisesti...:) 


Tilkka viiniä lasitetulla terassilla merimaisemaa ihaillen.
Illalla poltettiin vielä juhannuskokko, joka roihusi kyllä melkoisen kuumana ja suurena! Enoni mökin rannasta johtaa kaarisilta pieneen lähisaareen, jossa on kiva terassi ja tuolla kokkokin poltettiin. Terassilla oli mukava lämmitellä tulen loimutessa, kun ilma oli kyllä jäätävän kylmä auringonpaisteesta huolimatta. Lapset katselivat silmät pyöreinä ja Helmi kokeili, että voisiko kokon sammuttaa puhaltamalla...;)
Mukavan leppoisa juhannusaatto lasten kanssa. Äiti-ihmisenä parasta on kun pääsee välillä valmiiseen ruokapöytään ja saa hetken istua ihan rauhassa ja nautiskella vaikka tilkan viiniä. Kiitos, meillä oli kivaa...:) Tänään suuntaamme ruokakasseinemme ja koko perheen voimin ystäviemme luo tuohon muutaman kilometrin päähän juhlimaan loppujuhannusta. Heillä on kauniisti remontoitu vanha pohjalaistalo ja siitä ehkäpä kuvia ja juhannustunnelmia myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti