tiistai 28. elokuuta 2012

Kirpparilöytöjä ja päivän asua

Heissan! Pikapyrähdys taas kirpparille siistimään oma myyntipiste ja hakemaan eräs löytö eräälle ihanalle joka kovasti uutta neuletakki/jakkua kaipailee....;) Tällainen olisi siis tulossa... Olen tosiaan tehnyt nyt muutaman viikon aikana parhaimmat löydöt ikinä. En tosiankaan ole mikään kirpparikiertelijä, muutakuin aivan satunnaisesti ja silloin kun itse muutaman kerran vuodessa laitan myyntiin. Lastenkirppareilla tykkään lähinnä pyöriä, kun ainakin tosi pieniä vauvanvaatteita saa uudenveroisina tosi halvalla.

Alla olevat Lexintonin neulejakut tosiaan ostin melkoisen hyvään hintaan! Ylimpänä oleva lähtee kohti Vaasaa ja alemman pidän itse... ehkäpä olisin voinut pitää jopa molemmat...:)



 Ulkona oli edelleen melkoisen syksyinen keli ja trenssini pääsikin ekaa kertaa päälle. Ostin tuon Stockmannilta viime keväänä ja on kyllä oikein hyvä (no ei tietenkään Burberryn veroinen...:) , mutta hieman liian iso nyt tällä hetkellä. Takki on Cristelle & Co:n mallistoa ja tosi perinteinen kaksirivinapituksineen. Koot tosiaan ovat mielestäni todella reiluja, ja vaikka tuosta varoiteltiinkin ja ostinkin pienemmän kuin normaalisti, olisi melkein vieläkin saanut olla yhden koon pienempi. Istuvuus ei meinaan ole kovin hyvä jos alla on ohuempi pusero. Kyllä se Burberry on vielä joskus saatava!!!! Mutta ei ehkä ihan lähiaikoina...

Takki:Cristelle & co, housut:Zara, huivi:Mulberry, kengät:Bianco ja laukku:LV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti