keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevätkenkiä

Viikonloppuna Turussa oli melkoisen keväinen ja ihana ilma! Aurinko paistoi, mutta kova tuuli kyllä piti huolen, ettei liian lämmin päässyt tulemaan! Kierreltiin kauppoja lauantaina ja innostuin ostamaan itselleni jo melkoisen keväiset kengät. Kumisaappaita olen jo pitkään tässä katsellut, mutta jotenkin ne vaan aina ovat siirtyneet hanintalistalla eteenpäin muiden "tarpeiden" tieltä..;) Dinskosta nappasin sitten mukaani melkoisen edullisesti suloiset ja tyttömäiset, vaaleanpunaiset saappaat, sekä ihanat keväiset tossut (vaikkapa Nycin reissulle).



 Kevätkenkävarastoa on nyt sitten täydennetty ja muuta ei tarvitsekkaan hankkia ennen reissua! Mutta suloiset ovat nuo tossut! Hieman ehkä aamutossufiiliksellä, mutta tuo pantteri on aika hauska! Ensi viikolla taidettiin kyllä taas lupailla kovempia pakkasia, että taitavat nuo kengät siirtyä vielä odottelemaan kaappiin... vähän tässä jo pääsi innostumaan noista sulaneista teistä ja auringonpaisteesta...:D

Lähetettiin tas eilen muutama muutosehdotus talotehtaalle ja nyt en kyllä enää kehtaa ehdottaa mitään muutoksia! Ollaan nyt vähän väliä oltu yhteydessä ja haluttu muuttaa vielä jotain ja sitten vielä jotain ja taas takaisin jne...:D Nyt saa luvan olla valmista, kun piirrustukset pitäisi saada jo viraillisiksi ja valmiiksi pian! Nyt käyn keittiön kimppuun ja alan pyöritellä sitä oikein tosissani!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti