sunnuntai 12. elokuuta 2012

Taas kerran Helsingissä

Reissupainotteinen loppuviikko meillä, ja kotona ei olla kuin keritty vain pyörähtämään! Torstai vietettiin pohjanmaalla mummuani moikkaamassa ja perjantai aamuna kuuden aikaan lähdin jo junalla kohti Helsinkiä tapaamaan serkkuani työ/huvimatkalle. Täydellisen ihana reissu taas hyvässä seurassa! Pientä shoppailua, lounastamista, päiväunia hotellissa, illallinen kera hyvän viinin ja jälkkärinameja sängyssä höpötellen! Siinä tiivistettynä kahden päivän ohjelma. Tylsiä olimme ja emme jaksaneet katsastaa Helsingin yöelämä tarjontaa, vaan valitsimme hyvät yöunet....:) ja oli kyllä hyvä valinta! Näin pienten lasten äiteinä sitä vaan osaa arvostaa katkeamatonta unta ja valmiiksi pöytään katettua aamiaista ihan kaikessa rauhassa nautiskellen. Rentouttava reissu siis... ja tämän me otamme tavaksi!

Hotelliksi serkkuni oli valinnut hotelli Helkan ja  valinta oli mitä loistavin! Sijainti oli lähellä rautatieasemaa ja hotelli itsessään oikein viihtyisä ja siisti! Huoneet melkoisen pieniä, mutta meille ainakin aivan riittävä, oma parveke löytyi omastamme ja mikä hauskinta, koko hotelli ja huoneet oli sisustettu suomalaisella designilla. Voisin varmasti vierailla Helkassa toisenkin kerran.

Huoneen sisustusta

Laukkuni: Chloe

Hotellilta sai vuokrata Jopo-pyöriä
Illalliselle pukeuduttiin ja asukuvat otettiin kivasti koristellun hissin edestä. En muuten suosittele sitä, koska on aika naurettavaa touhua kun koko ajan saa pelätä hissistä tulevia muita ihmisiä....;) No asuna kuitenkin jakku ja pusero Zarasta, huivi Mulberryn Tamara, housut Lindex, laukku LV ja kengät ikivanhat jostain....:)


Eilen tultuani kotiin, lähdimme heti juhlimaan ystäväni häitä, joten kiirettä on todellakin pitänyt! Nyt taas arjen rytmiin, ainakin hetkeksi...:)

2 kommenttia:

  1. Serkut on kivoja. =) Kiva reissu teillä ja hauskaa näytti olevan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Serkut on kyllä parhaita ja meillä oli kyllä tosi kivaa... taas kerran....:)

      Poista