tiistai 25. syyskuuta 2012

POMPdeLUX

Olin eilen Pomp de Lux:n lastenvaatekutsuilla ystäväni ja kummipoikani kanssa. Helmi sai jäädä kotiin iskän kanssa kun mamma meni shoppailemaan...:) Pomp de Lux on minulle aivan uusi tuttavuus, ehkä olen kyllä voinut joskus kuulla merkistä, mutta vaatteet olivat kyllä todella kauniita ja olisin voinut haalia niitä enemmänkin tilaukseeni... (kuvat Pomp de Luxin sivuilta)


Pomp de Lux on Tanskalainen yritys, joka nyt on alkanut myös myymään Suomeen vaatteita nettikaupan, tai vaatekutsujen jälleenmyyjien kautta. Mallistoja mielestäni ilmestyy kaksi vuodessa, ja vaatteita on vain rajoitettu määrä. Nyt syksyn värit olivat melko maanläheisiä ja murrettuja, harmaata, violettia ja ruskeaa, ja tuo väritys kyllä upposi minuun melkoisen tehokkaasti! Hinnat olivat mielestäni myös ihan kohtuullisia esimerkiksi vaikka suositun me&i vaatteisiin verrattuna, mutta vaatteet toki ovat aivan erityylisiä... eli ehkä huono vertaus....:) no kuitenkin, keskihintaista omasta mielestäni! Laadusta en toki osaa vielä sanoa, kun en ole niitä vielä käyttänyt, mutta kerronpa siitä sitten myöhemmin kokemukseni perusteella. Myyjä tietenkin hehkutti, niinkuin aina, mutta oma käyttökokemus se paras mittari on.

Mallistoja on pikkutytöille- ja pojille ja 80-98cm ja sitten isomille tytöille ja pojille 104-152cm. Poikien mallistoon en itse hirveästi perehtynyt muutakuin vain pikaisesti vilkaisemalla, mutta kyllä sielläkin ihan kivalta vaatteet näyttivät!


Ihastuin erityisesti ihaniin tylli-frillahameisiin ja Helmi saikin talven juhliin sellaisen... jotenkin myös silmäni lepäsi, kun vaaleanpunaisuus ja pinkkisyys oli täysin pois värimaailmasta, kun jotenkin välillä tuntuu siltä että suurin osa pikku tyttöjen vaatteista on väritetty juuri näillä väreillä! Pidän kyllä vaaleanpunaisesta ja pinkistä, mutta joskus sitä on vain liikaa...


Ai niin ja eilinen eka työpäivä meni oikein hyvin....:) Puolen tunnin töissäolon jälkeen olo oli kuin ei koskaan pois olisi ollutkaan.... liekö sitten hyvä vai huono asia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti