maanantai 17. syyskuuta 2012

Myrskyisä maanantai

Melkoisen myrskyisää ja vaihtelevaa säätä tänään ulkona. Aamulla koirien lenkkireissulla oli harmaata ja satoi vettä ja iltapäivällä taas paistoi välillä aurinko. Tuuli on ollut kuitenkin kovaa koko päivän ja Helmin ulkoilutkin on jäänyt tänään vain kärryajeluun. Melkoisen synkän näköiseltä näytti meidän takapihan metikössä vaikka aurinkokin paistoi samalla!



 Flunssa ja niiskutus vaivaavat minua edelleen ja jumppaankaan en tänään viitsinyt vielä mennä. Keskiviikkona lanseerataan uusi body balancen ohjelma täällä meillä ja jos loppuviikosta pääsisin jo sitä kokeilemaan.Ollaan miehen kanssa molemmat vielä tämän viikon kesälomalla ja ensi maanantaina minä palaan työelämään..... ou nou! Teen onneksi vain 40% työajasta ja siitä tulee vajaat kaksi työpäivää viikossa. Vähän kyllä jo jännittää tuo työhön palaaminen... olen varmaan jo unohtanut kaiken...:)

Tänään Henrin uusi tikkitakkini pääsi ulkoilemaan ensikertaa kanssani, kun satoi vettä ja tuuli paljon. Oli pikkaisen kyllä liioiteltua pukeutumista, kun ulkona oli kuitenkin tosi lämmintä tuulesta huolimatta. Pakko oli kuitenkin saada jo vähän kokeilla.... ja onhan takissa Goretex-pinta, että sateeseen oikein hyvä...:D Asukuvan taustalla hieman sekamelskaa, jota meillä ei yleensä ole lainkaan...;)

Takki:Henri Lloyd, Housut:Kaj Franck, Kengät:Bianco, Huivi:Mulberry ja Lompsa:Burberry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti