sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Aurinkoinen Vaasa

Lämmintä ja aurinkoa riittää. Toivottavasti kaikki ovat ehtineet nauttia ihanasta säästä! Vietettiin  rentouttava sunnuntai serkkuni Emman luona Vaasassa. Ollaan löhöilty terassilla, nautiskeltu lämmöstä, grillailtu ja syöty mansikoita ja Emskun loihtimaa superhyvää mutakakkua....;). Täydellisen rentouttava sunnuntai siis...Halusin kokeilla ruokablogien suursuosikkia, pataleipää, ja esivalmistelin sen kotona ja paistoin Vaasassa. Oli kyllä valehtelematta parasta leipää, mitä olen onnistunut koskaan leipomaan! Täydellisen rapea kuori ja pehmeä, aavistuksen sitkeä sisus... päälle sipaisu itsetehtyä yrttivoita ja nam! Karpparit vapiskoon...:D Huomenna ohjetta luvassa, jos joku ei ole sitä vielä sattunut kokeilemaan... lupasin, että jopa jauhopeukaloton Emma-serkkunikin pystyy tuon leivän leipasemaan...;) 

Maajussi itse...;)


Huomenna koittaakin arki todenteolla, kun tämä mamma lopettaa lomailunsa ja astuu pitkän tauon jälkeen taas työelämään. Tiedossa uusia haasteita ja vähän kyllä jo alkaa jännittää...:) Erilaista on palata täysin uuteen ja erityyppiseen työhön tauon jälkeen, mutta innolla kyllä odotan! Kotona oleminen on tuntunut jotenkin vaikealta lähikuukausina ja kaipaan jo toella paljon työn tuomia haasteita ja "aikuisten" maailmaa! Lapsilla on kuitenekin myös suuria muutoksia, kun menevät huomenna päiväkotiin... luulen tuon tekevän, ainakin taaperolle, hyvää ja nyt tutustumiskäynneillä hän ei olisi oikein mielellään kotiin lähtenyt! Katsellaan nyt miten tämä uusi arki lähtee pyörimään.

Leppoisaa ja lämmintä alkavaa viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Tuo mutakakku on suorastaan mun kuuluisa bravuuri :D kiitos tästä päivästä, hubaisaa oli kuten aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutakakku kyllä onnistuu sulta aina...;) oli kyllä kivaa! Tullaaan pian uudestaan, kun taas muistui kuinka nopsaan teille ajeleekaan!

   Poista
 2. Ihanaa tämä lämpö ja aurinko! Ja ihania herkkuja kuvissa! Kiitos muuten inspiraatiota, innostuin viime viikolla pitkästä aikaa kokkailemaan itse parsaa. Nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parsa on niin hyvää! Nytkin jääkaapissa odotteleen puntti syöjään...:)

   Poista