lauantai 3. toukokuuta 2014

Parsaa ja hollandaisekastiketta

Jatketaan ruokalinjalla... Yksinhuoltajan illallinen: nippu vihreää parsaa, hollandaisekastiketta ja tilkka valkkaria... klassista, nam! Eipä silti, vaikka mies olisi kotonakin ollut, olisin saanut syödä yksin parsani...;) ja hyvää oli ja lisää olisi saatava! Kastike hieman juoksettui, mutta ei se tahtia haitannut, ensi kerralla sitten parempi! Ohje Glorian sivuilta.
Tunika:Odd Molly, Rose tunic

Asuna Odd Mollya, kuinkas muutenkaan, vaikkakin ulkoillessa vaihtui pitkiin kalsareihin, fleeceen ja tuulipukuun! Järkyttävän kylmä tuuli täällä tänään! Nyt lapsille iltapalaa ja taidanpa nauttia vielä toisenkin lasin viiniä, kun saan ne joskus nukkumaan...:) 

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kommentoit, niin minäkin löysin tänne! :) Olen parillekin blogitutulle jo vinkannut, millä ohjeella olen aina saanut Hollandaisen onnistumaan..: Laita pieneen kattilaan vettä, ja sen päälle isompi teräskulho, ja tee kastike vesihauteessa. Vatkaile vispilässä keltuaisia ja sitruunamehua, kunnes sakenee, ja lisää sitten voita pieninä nokareina koko ajan vispaten. A vot, valmista tulee! :) Pääsiäisenä kävi semmoinen vahinko, että unohdin kastikkeen alkupaloilta, ja sitten kun lämmitimme sitä mikrossa pääruokaa varten, se juoksettui! :( VÄhän harmitti, kun olin myös jännittänyt, onnistuuko Hollandaise, kevään ensimmäistä kertaa.. Anyway, ihanan näköistä parsaa! Varmaan pakko grillata sitä huomenna!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ohjeesta! Tuolla tyylillä kokeilen ehdottomasti ensi kerralla. Parsa on niin herkkua ja voisin syödä sitä oikeastaan joka päivä näin keväällä... Saa tulla vierailemaan toistekkin!

      Poista