maanantai 5. toukokuuta 2014

New York osa3 shoppailua

Näillä näkymin vielä yksi New York postaus shoppailusta...:) 

New York on ehdottomasti shoppailijan paratiisi ja siellä voi joku antishoppailijakin löytää sisäisen hullutensa... terkkuja vaan miehelleni, joka löysi shoppailijan itsestään juuri Nycissä...;) Tarjontaa on valtavasti ja matkabudjettinsa saa kyllä hyvin tuhlattua erilaisiin ostoksiin! Hintatasoa löytyy monesta kerroksesta ja meille euromatkaajillehan tuo taalan kurssi on nyt ollut oikein suosiollinen...:) Suomessakin hyvin myyvät amerikkalaiset merkit ovat melko edullisia (mm. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Calvin Klein, Michael Kors...) tuolla ainakin Suomen hintoihin verrattuna ja Manhattanin liikkeissä tuntuu melkein aina olevan jonkin sortin alennukset päällä! Esimerkiksi nyt meidän reissun viikonlopun aikana Macy`s:lla oli kaikki kengät -30% alennuksessa. Ja kun ne olivat melko edullisia muutenkin.... niin mopo karkaa helposti kyllä käsistä... terv. eräs kenkäholisti! Michael Korsin ballerinoja 50 eurolla... <3

Amerikan reissuilla olen aina ostanut lähinnä niitä Amerikkalaisten merkkien vaatteita ja usein juuri noita edellä mainitsemiani. Uusi tuttavuus tällä reissulla oli Joe Fresh, josta etukäteen luin ehkäpä jostain blogista, en muista tarkkaan... Nousi listallani suosikiksi. Edullisia, raikkaita raita/seilorihenkisiä perusvaatteita. Ostin muutaman raitamekon ja tuntuivat hirmuisen napakalta ja laadukkaalta puuvillalta. Liikkeitä oli muutamia Manhattanilla ja ylksi ainakin ihan Macy´s:n läheisyydessä. Muita uusia tuttavuuksia olivat J. Crew ja Hollister (joka kuulemma on tällä hetkellä hittimerkki teinien keskuudessa). J Crew:lla myös siistiä perusvaatetta ja Hollisterilla sitten taas enemmän nuorison makuun ja melkoisen kivoja miesten vaatteita. Hollisterillakin oli jotkut alet päällä ja kaikki liikkeen vaattet myös -30%.


Converse-perhe
Kivan värisiä lenkkareita...:)

Maxi mekko lyhyemmällä etuhelmalla Calvin Kleinilta... jos vaikka pääsisi kesähäihin...:)
Olen nyt molemmilla Nycin matkoilla käynyt Manhattanin ulkopuolella sijaitsevassa outlet-kylässä (n. tunnin bussimatkan päässä), Woodburyssä ja luulen että tämä oli nyt viimeinen kerta (koska Nyciin aion matkustaa vielä monta kertaa...:). Woodbury on toisaalta hyvä paikka, jos haluaa uhrata shoppailuun vain sen yhden päivän, niin tuolta saa kyllä täsmäiskulla vähän kaikkea, mutta jos muuten vain nautiskelee kaupoissa kuljeskelusta (niinkuin minä) niin Manhattanilla itsessään on jo niin paljon tarjontaa ja niitä mainitsemiani alennuksia, että rahallinen säästö ei välttämättä ole niin suuri. Tällä reissulla tuo outlet-matka oli kyllä ihan hyvä tehdä, koska minulla oli tosiaan lista mukanani, mitä pitäisi miehelle ja lapsille tuoda ja ne oli helppo shopata kerralla tuolta. Se täytyy kyllä sanoa, että Woodburyssa ei mitään ikivanhoja rytkyjä ole myynnissä, vaan melkein uusinta mallistoa, esimerkiksi vertailtuna erääseen outletiin Floridassa. Ehkä kannattaa, ehkä ei käydä... jotain huippulöytöjäkin voi toki tehdä tuolta...:)

Toinen outlet-paikka sijaitsee Manhattanilla, ihan WTC-kuopan ja muistomerkin läheisyydessä. Century 21 on tavaratalo, jossa tosiaan myös myydään halvemmalla designerien vaatteita ja asusteita. Tavaratalo oli mielestäni siistiytynyt valtavasti viime reissun jäljiltä. Suosittelen menemään tuonne heti aamulla. Silloin on yleensä rauhallisempaa ja sovituskoppiinkin voi päästä ilman tunnin jonotusta. Tuo Calvin Kleinin mekko on ostettu tuolta...



Lastenvaatteita ostin pääasiassa Ralphilta ja Tommylta, kun olivat sen verran edullisempia Suomen hintoihin verrattuna, että niitä viitsii kasvaville lapsille ostaa (Helmi ilmoitti kyllä ettei tuota sinistä mekkoa päälleen laita, kun kaikkihan pitäisi olla vaaleanpunaista). Myös kesäkassin sai neiti Tommylta...:)

Disney store on varmasti jokaisen pikkutytön äidin unelmapaikka (en ole varma, uskaltaisinko viedä itse sitä pikkutyttöä sinne...;) ja sinne kannattaa ehdottomasti mennä! Kaksikerroksinen prinsessamaailma vetosi näin varttuneempaankin tyttöön ja olisin voinut vaikka tuonnekin tuhlata ison osan matkabudjetista! No sain pidettyä itseni hiukan edes tiukkana ja kannoinkin kotiin vain yhden muovikassillisen...:D Ostin Helmille syntymäpäivälahjaksi tuolta (siis vasta marraskuulle) Disneyn Animators nuken, lumikkina. Nuket tuntuvat olevan nyt suuressa suosiossa ja monissa blogeissa niitä vilkkuu ja olivathan nuo kyllä todella kauniita nukkeja! Tuliaisiksi Helmi sai vielä prinsessa-figuuri-armeijan ja rantasandaalit ja vielä vähän jotain muutakin...:)  



Pakollinen Starbucksin kaupunki-muki joita keräilemme

Kenkärakkautta Calvin Kleinilta.... piti ostaa mustat, mutta nudet oli niin kauniit, että ostin molemmat...:D

Victoria`s Secretillä varmaankin jokainen nainen käy Ameriikan matkallaan ja tykkään kyllä heidän alusvaatteistaan. Myös palvelu on huikeaa ja saa varmasti oikean kokoiset liivit vähällä vaivalla...:) Ystäväni taisi kokeilla myyjänsä avutuksella koko liikkeen valikoiman mallit, valitsi niistä sitten parhaimmat ja värit ja kuosit ja aikaa taisi mennä max. vartti! Itse myös hengailin pukukopilla mitattuna ja soittelin ovikelloa ja myyjä kiikutti uusia vaihtoehtoja...  ja muka alusvaatteiden osto on hankalaa....:D



Ja tässä niitä kenkiä nyt sitten vielä olisi. Ostin tosiaan itselleni sen 11 paria ja perheelle vielä muutamat siihen päälle... Mies se jaksaa tuosta muistuttaa ja toitottaa kaikille, että kuinka monet klopot se vaimo oikein rapakon takaa mukanaan raahasi...:)

Ostoksia tosiaan tuli tehtyä paljon. Lähdin reissuun pelkillä käsimatkatavaroilla ja tyhjän matkalaukun kanssa ja suosittelen sitä muillekin. Kosmetiikka ja hiusjutut ym. ovat myös edullisia ja nekin kannattaa melkein ostaa paikan päältä, eikä raahata mukanaan täältä Suomesta. Matkalaukun painorajan vilkkuessa itseltä jäi nyt nuo putelit pääasiassa hankkimatta...

Nyt on vaatekaappi taas pullollaan ja hetkeen ei taida tarvita tehdä hankintoja...:) ainakaan ehkäpä kenkiä...:D 

Leppoisaa alkuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, mitä ihanuuksia. Kyllä mun täytyy yrittää rohkaista mieli, että saan survottua itseni Nykin koneeseen. Tosin on mulla tälle vuodelle jo 8 lentoa varattuna, että näin lentopelkoisena sekin kammottaa.

    VastaaPoista