keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Glamglow supermuta

Heipsan! Kylmä ja tuulinen keskiviikko melkein pulkassa ja huomenna vapaata töistä ja päiväkodista! Meille tulee myös vieraita Porin suunnalta, kun Franssin kummit saapuvat hurttineen paikalle...:) toivottavasti olisi kiva ilma, eikä sataisi!

Koristeomenapuu kukkii, niin kaunis!

 Vietin eilen syntymäpäiviäni ja sain ihanalta anopiltani lahjaksi toivomaani Glamglown mutanaamiota. Olen tuosta naamiosta lukenut blogeista ja koska mainoksen uhri olen, niin pitäähän tuota kokeilla...:D Lupaukset ovat suuret... naamion pitäisi antaa kolmen päivän upea hehku kasvoille, pienentää juonteita ja ryppyjä, kirkastaa ja sileyttää ihoa ja pienentää ihohuokosia.... että nyt kun tuota sudin naamaani, niin huomenna herään kuin uudesti syntyneenä...:D nooo ihmeitäen odota, mutta toivotaan että olisi nyt jotain tehoa, naamioista kun tykkään!

 Ihmettä ei nyt ainakaan vielä ole tapahtunut... naamio kirvelsi melkoisesti kasvoilla, mutta käyttöohjeessakin näin mainittiin. Oli myös melkoisen tönkköä tavaraa ja jouduin tököttiä laimentamaan vedellä (kuten myös ohjeessa käskettiin). Kasvot tuntuvat kyllä nyt raikkailta, mutta hieman punakoilta (minulla on todella herkästi punoittava nahka), mutta katsellaan miltä huomenna näyttää ja tuntuu!  Tällaista siis tänään ja nyt keskityn Greyn anatomiaan ja kömmin pikimmiten sen jälkeen sänkyyn... armoton väsymys vaan piinaa edelleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti