perjantai 9. toukokuuta 2014

Perjantaipizzaa ja silkkipellavaa

Kylvöt on nyt kylvetty tältä keväältä.... ennätysaikaisin! Viime vuonna ei oltu tähän aikaan vielä edes aloitettu! Hassua...:) Säät ovat myös suosineet ja ollut sateetonta koko kylvöjen ajan ja nyt sitten tänään on satanut vettä. Eipä haittaa enää,  jyvät ovat nyt maassa. Nyt voi miestäkin näkyä kotona hieman hereillä, kun lähiviikkoina vain nukkumassa...:) Tänään siis pizzaa, perjantaipizzaa! Kokeilin ensimmäistä kertaa Lapin rilla pizzapohjarieskoja ja toimivat kyllä älyttömän hyvin. Laiskan äidin pikaruoka: valmiit pohjat, tomaattimurskaa ja valkosipulia, pepperonia, sipulia, mozzarellaa ja päälle rucolaa... nam! Ja jos löytyisi, niin tilkka punkkua!



Shoppailulakkoni ei nyt ihan ole mennyt putkeen ja kotimatkalla päiväkodintutustumisreissulta kipaisin postista hakemassa itselleni pikkuisen paketin... Tara esitteli blogissaan kaunista velourpuseroaan, jonka oli tilannut Arelalta, entiseltä Arelalizzalta ja sieltähän tuo minunkin ihana pakettini saapui. Arela oli minulle ihan uusi tuttavuus ja näpyttelin ostoskoriini muutaman ale-tuotteen kokeilumielessä Kaksi kaunista silkki-pellava-neuletta ja yksi hame. Ja oi miten pehmoisia ja ohuita ja ihania nuo ovatkaan! Melko graafisia, mutta välillä tykkään selkeämmästäkin linjasta hörhelöiden ja maalaisromantiikan vastapainoksi...:) Ja heidän uusi kevät/kesämallistonsa kyllä on houkutteleva... ja ne cashmere-huivit... tiedän seuraavan sijoituskohteeni...:)



Nyt ulkoilemaan vielä koiran kanssa, kun vihdoin pääsen ilman lapsia ja jos vaikka jaksaisin aloittaa suunnittelemani kyykkäys- ja lankutushaasteen... olen viettänyt nyt koko viikon älä laihduta viikkoa ja olo alkaa olla sen mukainen. Nyt voisi taas ottaa itsestään niskasta kiinni...:) Ihanaa viikonlopun alkua kaikille... ja ehkäpä illalla vielä pala pizzaa maistuisi...:D



4 kommenttia:

  1. Fb.n mollyryhmän kautta löysin tieni tänne sun blogihin ja luin tän ihan lopusta alkuun saakka :D Kyllä se muutaman päivän otti, ei ihan yhdeltä istumalta sentäs ;) Huomasin että meillä on muitakin samoja kiinnostuksen kohteita ja ajatuksia kuin vain mollyt, mulla ei oo vielä yhtäkään LV.n laukkua mutta säästäminen on aloitettu :D Koirakin meiltä löytyy ja ihanien vaatteiden ostamisesta saan hyvän mielen, se pieni materialisti 8-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit ja tervetuloa vierailemaan jatkossakin...:) omat LV:n laukkuni ovat rakkaita (toinen saatu häämatkallani mieheltäni ja toisen olen säästänyt kovalla vaivalla äidinmaitoa luovuttamalla esikoiseni vauva-aikana) ja niihin kyllä mielestäni kannattaa sijoittaa...:) omiani ainakin olen käyttänyt valtavasti!

      Poista
  2. Kaunis mekko ja varmasti laatu kohdallaan :) Pizza näyttää tosi herkulliselta.

    Kivaa viikonloppua !

    VastaaPoista