perjantai 16. toukokuuta 2014

Sisustusinspiraatio: makuuhuone

Huomenta! Sateinen perjantai-aamu, ainakin täällä meillä... Lapset katsovat aamun lastenohjelmia (pienempi sekoittaa dublo-laatikkoa) ja äidillä on hyvä aika hakea taas kerran sisustuinspiraatiota netistä...:) Tällä kertaa vuorossa makuuhuone ja kuvitusta on taas haeskeltu pitkin viikkoja alv- ja stadsehemin sivuilta! Ehkäpä pian kyllästytte näihin inspiraatiajatuksiin, mutta itseäni tämä helpottaa...:D Kaikkea on hyvä suunnitella ja miettiä hyvissä ajoin!

Sänky säilytysjärjestelmällä... eihän säilytystilaa voi olla koskaan liikaa...;)
Suloinen yöpöytä!


Talomme "master bedroom" tulee olemaan melko iso tila, 20 neliötä (siis jättimäinen, kun ajattelee, että Turussa opiskeluaikainen yksiöni oli sen 17 neliötä...;). Makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle ja vaatehuone on kovasti mietinnässä, että miten sen saisi tilaan sijoitettua. Ikkunat hieman rajoittavat tuota vaatehuoneasiaa, mutta katsotaan jos keksisin asiaan jonkinlaisen ratkaisun... Walk in closethan oli haaveissa, mutta siitä luovuttiin, että saatiin vielä se neljäs makuuhuone yläkertaan... jos vaikka josukus olisi käyttöä...;)

Makuuhuoneenkin sisustuksessa, ylläri ylläri, tykkään valkoisesta ja valoisuudesta! Tapettia voisi laitaaa ehkä yhteen seinään, tai sitten ei... olen tilannut itselleni maalauksen/taulun, joka on suuri (n.120x185) ja se on suunniteltu tuonne makuuhuoneeseen ja voisi kyllä toisaalta korvata sen tapettiseinän.  Pohdintoja siis... jos tapettia laitetaan, niin se on sitten Tapettitalon lukko sinisenä...

Yhteen lastenhuoneeseen olen suunnitellut tuollaista sohvasänkyä...

Antiikkituoli haussa... mutta ei turkiksia!
Kun joskus pääsemme uuteen kotiimme muuttamaan, meillä on uuden sängynosto edessä. Tuolla runkopatjan hirvityksellä emme enää nuku, vaan se saa siirtyä vierashuoneeseen...;) Haluaisin tuollaisen säilytysjärjestelmäsängyn, jossa sängynalustila on käytetty hyödyksi. Ikeassa noita olen ainakin nähnyt, mutta katsellaan nyt mihin sitten päädymme...


Rakastan tuota kielotapettia, mutta jotenkin se tuntuu hiukan liian levottomalta...
Tällaista siis näin perjantaiaamuna... viikonlopusta on ilmeisesti luvattu lämmin ja tässä odottelenkin,että koska kehtaan soitella tuonne Vaasan suunnalle, jos lähtisimme vaikka sunnuntaiajelulle sinne suuntaan...:)

5 kommenttia:

 1. Ihania makuuhuoneita - kaunis värimaailma! Ja hulppean kokoinen makuuhuone on teille tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan valkoista ja valoa ja siihen sitten pientä kontrastia sisustuselementeillä...:) Makuuhuone on kyllä suuri ja siksi se vaatehuone pitäisi siitä saada jotenkin lohkaistua!

   Poista
 2. Kauniita raikkaita kuvia, varsinkin nuo valoisan vaaleat.. tuo kielotapetti on kyllä kaunis, varsinkin läheltä, mutta ehkä tosiaan vähän levoton suurena alana ja kaukaa katsottuna.. säilytysjärjestelmällinen sänky olisi tosi hyvä juttu! Kaikki tila hyötykäyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se se onkin tuon kielotapetin hankaluus! Läheltä ihan mielettömän kaunis, mutta kaukaa levoton...:( hankalaa! Olisin jo edelliseen asuntoomme sitä halunnut johonkin, mutta jäi laittamatta juuri tuon takia. Nyt taas mietin ja pohdin ja pyörittelen asiaa...

   Poista
 3. HI ! I love your blog ,, you have a new follower from Chile

  VastaaPoista