keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Aakkoset

Monissa blogeissa on vilahdellut Elämän aakkosia ja tainnut niitä olla Gloria-lehdissäkin. Tykkään kovasti lukea niitä ja  nyt päätin toteuttaa aakkoset myös omalta kohdaltani...:) Melko vaikeaa oli keksiä kaikista kirjaimista jotain ja näitä olenkin jo jonkin aikaa pohtinut... Tässä teille siis ajatuksia keskiviikolle...

A Auto, olen vihdoin opetellut ajamaan sitä. Sain ajokortin heti 18 täytettyäni, mutta ajaminen jäi moneksi vuodeksi aivan minimiin. Olen vasta nyt muutaman vuoden ajan ajellut useammin, kuin kerran vuodessa, jopa päivittäin...:)

B Baletti, pieni tyttö rakasti tanssimista ja balettia, kunnes homma meni liian vakavaksi ja pää alkoi sattua liian kireistä nutturoista...:) upea ja niin vaativa laji, parempi seurata katsomosta!

C Converset, hittitossut, joita joka kevät kokeilen, mutten koskaan vielä ole niitä ostanut.... Jos vaikka tänä keväänä...;)

D DIY, olen suuri käsityö- ja näpertelijäluonne ja saisin aikani kulumaan kaikenlaisissa projekteissa. Tällä hetkellä vain tuo aika tuntuu olevan hieman kortilla kun lapsetkin haittaavat noita vapaa-ajan harrasteita ja kaikkea keskeneräistä pyörii täällä pitkin nurkkia...:) Ehkä sitten joskus...

E Elvi, pieni karvainen partasuu-snautserimme, omalaatuinen persoona..:)


F Frans, rakas poikani <3 hetken vielä vauva...

G Gone to the beach, sohvatyynyni mottolause kesät talvet...:D enkä oikeasti ole edes rantaihminen!

H Helmi, rakas tyttöni <3 välillä jo niin iso, mutta silti vielä niin kovin pieni...

I Ikea, kaikkea kotiin...:D Kotimme on sisutettu paljolti Ikealla ja vanhoilla talonpoikaishuonekaluilla ja jos jonkin sortin krääsällä. Kaikki sulassa sovussa!

J Jalkapallo, uusi mahtava harrastukseni, jota en olisi koskaan uskonut kokeilevani! Mieheni on pelannut melko aktiivisesti koko ikänsä ja olen tainnut kerran 10-vuotisen yhteiselomme aikana käydä hänen peliään katsomassa...:) Oikeastaan koko laji ei ole kiinnostanut ennen pätkän vertaa, mutta nyt! Meidän kylän mimmi-tiimi on paras!

K Kahvi, ilman sitä olisi hankaluuksia selvitä päivistä... aamukahvi isooosta kupista runsaalla maidolla! Haaveissa espressokeitin, ehkäpä uuteen kotiin...:)L Lukeminen, Olen lukenut aina paljon, mutta lasten vauva-aikoina vähemmän. Nyt alan taas löytää aikaa kirjoille edes hetkeksi iltaisin. Ihana äitini suosittelee ja esilukee minulle kirjoja ja voinkin vaan lista kädessäni hakea niitä kirjastosta...:)

M Mieheni, elämäni rakkaus, tukipylvääni jo melkein kymmenen vuoden ajan <3

N New York, kaupunki, jonka syke on uskomaton ja johon täytyy päästä aina uudelleen... shoppailijan paratiisi!

O Ompelu, uusi saumurini suristelee aina kun vain jossain välissä ehdin. Lapsille on kiva ommella vaatetta, äiti ostaa omansa kaupasta...:D

P Pölli, tämänhetkinen ratsuni. Olen ollut ahkera heppatyttö koko lapsuuteni ja nuoruuteni ja nyt taas aikuisiällä palannut vanhan harrastukseni pariin... tällä kertaa ensimmäistä kertaa tuntiratsastajana!Q Quvaaminen, (pieni kirjainhuijaus..;) kuvat ja kuvaaminen kuuluvat nykyään päivittäiseen elämääni... hyvä niin, kuvia ei voi koskaan ottaa liikaa!

R Raksa, tuo pyörii ajatuksissa harva se hetki! Vie kaiken ajan seuraavan vuoden aikana... Oman kodin kaipuu on jo valtava...

S Siivouspäivä, meillä on tällä hetkellä melkoinen sekasorto kotona! Eilinen meni ulkoillessa ja kotihommia en miettinyt hetken vertaa... ei noin kauniita päiviä voi tuhlata siivoamiseen... kyllä sen sitten myöhemminkin ehtii...:)

T Työ, sain vihdoin vakituisen työpaikan...:) ja vielä omasta kunnasta! Olen todella onnellinen.

U Uiminen, inhoan uimista! Nenään ja korviin menee vettä, niska tulee kipeäksi, alkaa väsyttää ja nälättää, tulee kylmä, luonnonvesien kalat...yök! Pakko vaan joskus lasten kanssa käydä... porealtaassa tai muissa kuumissa paljuissa viihdyn kyllä...;)

V viini, punainen sellainen, niin hyvää...W Wallander, oli ensimmäinen ruotsalainen dekkarisarja jota katsoin telkkarista... ja siitä se alkoi... olen katsonut melkein kaikki Pohjoismaiset dekkarisarjat ja nyt ahmin niitä myös kirjoina. Ihan parhaita!

X X-hyppy, tein noita viimeksi jalkkistreenien kuntopiiri osiossa...:D

Y Yöuni, ollut melko katkonaista viimeisen vuoden ajan. Vihdoin vauva on alkanut nukkua, edes muutaman yön viikossa kokonaan... nyt vain ollaan siirrytty ennen kuutta heräämiseen...:)

Z zzz... väsyttää! Niinkuin melkein aina...

Å Åhlens, ainut asia joka tästä kirjaimesta tulee mieleen... Ruotsin Stockmann!

Ä, Äiti, omistan parhaan mahdollisen... ja toivon olevani sellainen omille lapsilleni...

Ö öööö, en keksi mitään tästä....

Tällaista siis tänään (tai siis kirjain kerrallaan tätä on työstetty jo useamman viikon ajan)... Asuna eräs lemppari puseromalli Mollylta, Remix blouse sparkly-versiona ja laukkuna lemppari Palermo...:)


2 kommenttia:

  1. Hauskoja aakkosia! Ja heti tuohon ensimmäiseen, eli A:han pakko kommentoida että olen ollut kanssasi ihan samoilla linjoilla, tosin itse sain vasta tammikuussa kammettua takaisin rattiin ja onhan se vielä aika kamalaa.. mutta vielä joskus se sujuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko alkaa sujua kun ei täällä landella pääse muuten liikkumaan...:) Tsemppiä meille ajoharjoituksiin!

      Poista