sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonloppuvieraita

Hauskaakin hauskempi päivä eilen.. serkkuni Emma perheineen oli kyläilemässä meillä eilen ja touhua riitti koko päivälle! Lapset viihtyivät hyvin keskenään leikeissään ja me mammat saimme nauttia muutaman pannullisen kahvia ja höpötellä omia juttujamme...:) Ihan parasta on omistaa samanhenkinen sukulainen jonka kanssa voi jakaa kaikenlaisia hassutuksia ja hölmöyksiä! Ja nyt vihdoin näemme jopa useammin, (siis muutaman kuukauden väkein...;) kun muutimme 100 kilometriä lähemmäs!


Tunika: Odd Molly (Continent x-stitch)

Olemme olleet Emman kanssa aina läheisissä väleissä ja nyt aikuisiällä, lasten myötä, jopa vieläkin enemmän. Elämme toisaalta melko erilaista elämää (täysin päinvastaiset ammatit, tyyli...), mutta jotain samanlaistakin meissä on! Molemmat olemme aina olleet kiinnostuneita muodista, vaatteista, nykyään myös sisustamisesta, shoppailusta ja samoja luonteenpiirteitä löytyy myös... Väitän myös, että miehistämme voisi ehkäpä löytyä jotain yhteistä ja aavistus samanlaisia piirteitä...;) Meidän ei  Emman kanssa tarvitse nähdä usein pysyäksemme samalla aaltopituudella ja tiedänpä kenelle soittaa tai ketä soittaa, kun jokin mahtava päähänpisto sattuu iskemään! 
Serkut ovat parhaita...:)

Eilen illalla oli pieniä huoltotöitä blogin ulkoasun suhteen ja edelleen hommat on vielä hieman kesken ja hieman tuli sählättyäkin asetusten kanssa... Toivottavasti ulkoasu ja kaikki muutkin alkavat toimia entiseen malliin tai toivottavasti jopa paremmin...:) Kaisa-Sofia löytyy nyt myös Instagramista, tervetuloa seuraamaan!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille (meillä vielä edessä hirmuinen kauppareissu)!

4 kommenttia: