perjantai 25. huhtikuuta 2014

Bleiserimuija

Räkätauti vaivaa nyt kovasti tätä perhettä. Ensin olivat lapset ja nyt se yrittää hyökätä äidin kimppuun... hieman puolikuntoisia olemme kaikki ja mies tietenkin peltohommissa myöhään iltaan joka päivä! Ollaan tässä silti yritetty suorittaa arjen askareita ja ulkoiluakin, kun kuumetta ei nyt kellään ole. Luxusta oli tänään se, että lapset nukkuivat yhtäaikaa pitkät päiväunet ja äitikin makasi sängyssä peiton alla taju kankaalla melkein kaksi tuntia! Ei ole tuollaista tapahtunut ikuisuuksiin!


Kenkärakkautta Tory Burchilta...<3
Bloggaamisen myötä olen pohtinut kuinkahan haitallista tuo narsistinen itsensä ja asujensa kuvaaminen on tyttölapselle, joka innoissaan silmät tapilla seuraa äitin touhuja. Tänään kiinnitin erityisesti huomiota, kun neiti itse halusi myös poseerata kameralle ja haki jopa vaatekaapista kaulurin kaulaansa ja sovitteli sitä jonkin aikaa kaulaansa... Neiti on kyllä ollut aina kovin kiinnostunut vaatteistaa ja pukeutumisesta (tullut ehkä äitiinsä...:) ja kiskonut saappaita itse jalkaansa jo tosi pienenä! Onkohan tuo vaateasia sitten kuitenkin jotenkin sisäsyntyistä tytöille, vaikka uskon toki, että myös me vanhempina olemme esimerkkeinä lapsille. 

Bleiseri: Ralph Lauren, huvi:Mulberry


Neitonen uusine aurinkolaseineen...:) neuletakki:GAP

Illalla käväisin vielä paikallisyhdistyksemme MLL:n hallituksen kevätkokouksessa flunssasta huolimatta. Pääsin sinne jopa ilman lapsia, kun mies kerrankin ehti kotiin hieman aiemmin. Oli pakko laittaa asukuvaa, kun kerrankin päällä jotain muutakin kuin Odd Mollya...:D ballerinatkin jalkaani tungin, vaikka ulkona ei nyt ehkä vielä mikään kesäkeli ollutkaan. En ole bleiseri ihmisiä yhtään, mutta nyt Nycin reissulta löysin ihan täydellisen yksilön! Istuu hyvin ja erityistä on se, että kangas on joustavaa ja saan liikuteltua käsiäni...:D Loistava ostos, ei ehkä ihan halvimmasta päästä, mutta tummansinisenä  klassikkona kestää aikaa ja tulee varmasti olemaan yksi lempparini! Ehkäpä paras ostos reissusta noiden konjakkisten ballerinojen kanssa... 

Leppoisaa viikonlopun alkua kaikille... huomenna kevätmarkkinoille...

2 kommenttia:

  1. Samaa minä olen pohtinut, esimerkkinä olemista tyttölapselle.. Mitä sanoa, kun lapsi kysyy "miksi sä meikkaat?", ja miten katsoa itseään peilistä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, etten arvostele ulkonäköäni hänen kuullen, vaikka toisaalta en pidä sellaista mutinaa muutenkaan.. Toivottavasti en jatkossakaan.. Tosi kiva on jakkusi! Minä tykkään jakuista, ja on vähän harmi, kun niitä ei nyt oikein tule käytettyä. Lempparini on myös tummansininen Tom Tailorin pehmeä jakku, joka istuu tosi hyvin ja on sopivan asiallinen, mutta silti rento.. (Sori, kun kommentoin näin vanhaa, mutta kun eksyin lueskelemaan vanhoja juttuja blogiin tutustuessani! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, kiva kun olet viihtynyt...:) tuo tasapainottelu ulkonäkökeskeisyyden ja tyttölasten kanssa on kyllä haastava asia! Minäkin olen periaatteessa täysin antijakkuihminen, mutta nyt löysin ensimmäistä kertaa itselleni sopivan ja joka on myös miellyttävä päällä.

      Poista