maanantai 28. huhtikuuta 2014

Babyshower

Tein eilen pikavisiitin Poriin lasten kanssa, kun olimme järjestäneet ylläri-pylläri babyshowerit ystävälleni, joka ensi kuussa saa esikoisensa. Yllätys onnistui täydellisesti ja sankari vaikutti tyytyväiseltä masuasukkinsa kera...:) Sankari juonittiin puutarhamessuille iltapäivällä ja me sitten sillävälin menimme heille kotiin laittamaan tarjoilut ja lahjukset esille. Kaikki sujui mainiosti ja ehdotinkin tytöille, että voisimme alkaa järjestää tilauksesta vauvakutsuja....;D
Ohjelmana herkuttelun, vaippakakkujen ja lahjojen avaamisen lisäksi oli perinteinen arvaa henkilö/vieras vauvakuvista ja lisäksi hieman askartelua. Helmin kummitädin kutsuilla askarreltiin yhdessä lorupussi (joka ainkin minulle on tuttu lapsuudesta ja päiväkodista: "Kuka saa, kuka saa, lorupussiin kurkistaa....") ja tuota ideaa sitten käytettiin nytkin. Ompelin kotona jo valmiiksi pussukan ja hain kirjastosta loru- ja laulukirjoja ja kaikki vieraat ja toki myös tuleva äiti askartelivat ja kirjoittivat valitsemansa lorun tai laulun kartongille. Kartongin sai sitten koristella ja leikata mieleisekseen ja päällystettiin ne vielä kontaktimuovilla, että kestäisivät hieman rajumpaakin käsittelyä...:) Mielestäni kiva muisto kutsuilta ja jotain henkilökohtaista kaikilta vierailta!

Oli kyllä oikein kiva sunnuntai. Muistan kuinka ihanaa oli, kun ystäväni olivat järjestäneet minulle kutsut salassa ja kuinka erityisen kivalta se yllätys jotenkin tuntui! Jotkut ovat varmasti sitä mieltä, että amerikkalaista höpönpöppöä, mutta omasta mielestäni ainakin tosi kiva idea ja hyvä että on rantautunut tänne Suomeenkin! Raskaana olevat mammat ansaitsevat pientä hemmottelua, juhlimista ja yllätyksiä...:) ja kyllä se järjestely ja vieraanaolokin oli mukavaa!

Reipasta viikon alkua....


2 kommenttia:

  1. <3 paljon ajatuksia jennalle! tuo aika on ihmeellisintä. on mahtavaa, kun sitä voidaan porukalla juhlia ja ihmetellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin...:) ehkä yksi parhaista syistä juhlia!

      Poista