perjantai 4. huhtikuuta 2014

New York

Ensi viikolla tähän aikaan olen rapakon tuolla puolen... torstaina lähdetään ja nyt alkaa jo hieman mahan pohjassa tuntua jännitystä. 

Tänään olen siivoamisen lomassa hoidellut matkaan liittyviä asioita ja surffaillut netissä tehden pohjatutkimusta ravintoloiden ja ostosten suhteen. Nyt on viikonlopulle ravintolat varattu ja muutenkin tehty pientä suunnitelmaa matkan kulusta. Olemme reissussa viisi yötä, eli saman ajan kuin viime kerrallakin. Tuo aika riitti silloin ihan hyvin, mutta jotenkin nyt suunnitellessa tuo aika tuntuu aivan liian lyhyeltä! Viime reissun jälkeen muistan, että olimme kuitenkin melkoisen väsyneitä ja pienessä nähtävyys/kokemus ähkyssä ja oikeastaan päivääkään ei oltaisi enää jaksettu. New Yorkissa on niin paljon nähtävää, että yhdellä reissulla ehtii nähdä vain pienen osan tuosta jättimäisestä metropolista. Ja kuinka ihana kaupunki tuo onkaan...:)Viime reissussa kiersimme nähtävyyksiä jonkin verran, kävelimme kymmeniä kilometrejä Manhattanilla, seikkailimme Bronxin eläintarhassa, kannustimme New York rangersia Madison square gardenissa, ajelimme metrolla, söimme hyvin ja shoppailimme! New York on ehdottomasti shoppailijoiden paratiisi ja sieltä löytyy ihan mitä vain! Ja sitähän tässä nyt ehkä eniten odotellaan...:) Ostoslistaa on nyt tehty ja budjettia hiottu ja säästelty jo pitkän aikaa. Eilen tein totaalisen ratsian vaatekaappiini ja tyhjensin rankalla kädellä vaatteita myyntiin ja kiertoon. Nyt on taas tilaa uusille...:DOdotan reissua valtavasti, mutta silti pieni syyllisyys ja ahdistus kalvaa takaraivossa. Tiedän, että miehellä on kädet täynnä täällä kotona lasten kanssa, erityisesti kun nuo raksahommatkin alkavat painaa päälle... toisaalta tunnen silti lomani ansainneen ja jaksan taas ehkä olla parempi äiti ja vaimo, kun saan hetken sitä "omaa aikaa", minkä perään nyt niin paljon kuulutetaan...:)

Huomenna luvassa touhua ja hulinaa, kun serkkuni perhe Vaasasta saapuu meille kyläilemään ja lapset saavat leikkikaveria! Ihanaa nähdä taas muutaman kuukauden tauon jälkeen...

(Kuvituksena mamman murut panda-paidoissaan... onnistuin ompelemaan ensimmäisen bodyni vauva Franssille...:)
2 kommenttia:

  1. Voi ihanuutta NYC! Minäkin tahdon. Tosin ensivuonna saatan päästäkin. Kuinkahan malttaa odottaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosi menee nopsaan, mekin olemme reissun varanneet jo reilu puoli vuotta sitten...:) Toivottavsti pääset matkaan, New York on ihana kaupunki!

      Poista