keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Keskeneräinen keskiviikko

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kaikki on kesken... monta asiaa jotka pitäisi saada loppuun ja valmiiksi ennenkuin aloittaisi seuraavaa... vuorokauden tunnit tuntuvat liian lyhyiltä ja tekemistä riittäisi!

Kesken jääneitä käsitöitä, kasa kankaita, siivousta (joka on loputonta), lukemattomia kirjoja ja monia muita asioita...   Käytettävissä olevat vuorokauden tunnit kuluvat arjen pyörittämiseen lasten kanssa ja nämä omat "harrastukset" suoritetaan sitten jos aikaa jää tai sitten muiden hommien kustannuksella. Keskustelimme tänään ystäväni kanssa juuri tästä ajankäytöstä ja tekemättömien asioiden tärkeysjärjestyksestä. Tietenkin ne "pakolliset" hommat tehdään ensin, mutta itse kyllä tunnustan joskus jättäväni esimerkiksi sitä iänikuista siivousta vähemmälle, että ehtisin neuloa tai vaikka lukea kirjaa edes hetken.

Ja sitten voi toki tehdä montaa asiaa samaan aikaan, niin saa kaikki tehot irti ajasta! Esimerkiksi Greyn anatomian katsominen ja bloggaaminen mainostauoilla onnistuu hyvin samaanaikaan...:) Iltapala-popkornit oli kyllä pakko pistellä napaa kohti jo aiemmin! Voissa paukutetut sellaiset.... mmmm!!! Ja ne eivät jääneet kesken...:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti