tiistai 8. huhtikuuta 2014

Silkkiä

Muutaman päivän ajan olen pikkuhiljaa tehnyt ajatustyötä pakkaamisen suhteen ja pessyt ja silittänyt vaatteita. Olen tunnetusti viime hetkellä pakkaaja ja yleensä tuo tapahtuu puolta tuntia ennenkuin pitäisi lähteä...:) jos nyt tällä kertaa olisi edes suunnittelutyö tehtynä ja olisi edes pieni ajatus laukkuun tungettavista tavaroista... paljoa en kuitenkaan aio mukaan pakata, että olisi sitten shoppailuille hieman enemmän tilaa....:)Kaivelin vähän keväisempää mekkoa ja kenkiä kaapista, kun säätiedotus on ihanasti luvannut yli 15 astetta lämmintä tälle ja ensi viikolle Nyciin. Kai nuo ennusteet ovat sitten ihan väärässä ja räntää sataa vaakatasossa ja pakkaset paukkuu yöllä, kun pakkaan mukaan mekkoa ja ballerina-kengät...:) Ostin tuon silkkisen Odd Mollyn mekon jo talvella huutonetistä melkoisen edulliseen hintaan! Nuo silkkiset mekot ovat ihania, mutta pirullisen kalliita! Onnkesi niitä löytyy aina silloin tällöin second handina ja omaan budjettiin hinnoiteltuna, niin malttaa joskus ostaa...:) Miinuksena noissa Mollyn silkkisissä vaatteissa on se, että saumat hiutuvat rikki melko nopeasti, ja varsinkin jos vaate on hiukkaakaan liian tiukka, silkki kun ei periksi anna... materiaali on kuitenkin ihoa vasten ihan parasta ja nuo alustopit ja mekot ovat suuri heikkouteni...:)Rakkain koruni: huomenlahjani, Kalevalan Helinä

Olen tässä hieman selaillut ja siivoillut blogiani ja totesinkin, että asuissa on paljolti tuota Mollya vilkkunut... Tykkään merkistä kyllä todella paljon, mutta oikeastaan en kyllä ole tajunnut pukeutuvani siihen melkein joka päivä! Arjessa käytän kyllä lähinnä perus-raitapaitaa, lyhyt- ja pitkähihaisina ja niitä pitäisikin saada nyt lisää, koska vaatekaappi-inventaarion myötä joukoista poistui monta kulahtanutta raitakaveria... Merihenkisyys, raidat ja Mollyn hillityt hörhelöt, vaatetukseni perusta...:)

Ihanaa tiistain jatkoa kaikille...:)


6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko! Tykkään kovasti Odd Mollyn vaatteista, mutta jostain syystä en niitä kyllä osaa itselle ostaa. Kuvista ihailen niitä aina, mutta jotenkin en vain osaa kuvitella niitä itseni päälle. Mulla taitaa olla 1 t-paita.
  Mukavaa reissua rapakon toiselle puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti tällä kertaa pääsemme matkaan! Nuo Mollyt on kyllä kivoja...:) jotkut on kyllä omaan makuuni liian boheemeja ja hörhelöitä, mutta nuo yksinkertaisimmat klassikot iskevät!

   Poista
 2. Kaunis mekko ja nuo värit ovat erityisesti mieleeni. Toivottavasti Nykissä on lämmintä ja pääset käyttämään mekkoasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän mekosta kyllä todella paljon! Nyt sääukoille tiedotus: lämmintä Nyciin loppuviikoksi...:D

   Poista