maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kylpyhuonesuunnitelmia

Harmaata maanantaita... ei nyt sentään sada, mutta aurinkoakaan ei näy! Tänään vietetty lasten kanssa kotipäivää sisällä, kun epäonnekseni flunssa yrittää iskeä kimppuuni... Nyt ei kyllä olisi oikein hyvä hetki sairastua, kun torstaina pitäisi matkalle lähteä! Nyt vaan kaikki tropit käyttöön ja huilailua mahdollisuuksien mukaan (onnistuu muuten tosi hyvin tuollaisen 2,5 vuotiaan ja 7kk ikäisen naperon kanssa...;).

Rakentamisen suhteen keittiösuunnitelmat alkavat olla jo melkoisen hyvässä vaiheessa ja nyt siirrytäänkin seuraavaksi kylpyhuoneiden pariin. Harmaana päivänä on oikein hyvä tuhlata aikaansa kylpyhuonesuunnitteluun...  Meille tulee alakertaan ns. normaali pesuhuone saunalla, sekä erillinen wc ja yläkertaan sitten oma suihkullinen kylpyhuone. Pitkän aikaan pohdeimme kylpyammeen laittamista yläkerran kylpyhuoneeseen, mutta sen olemme nyt kuitenkin unohtaneet ja suihkunurkkaus on nyt sitten aikeena (haaveilemme paljusta terassilla, joten ajattelimme että sinne sitten likoamaan jos tekee mieli kylpeä...:). Nyt olenkin etsinyt  erilaisia suihkunurkkausvaihtoehtoja, kun suihkukaapit ovat mielestäni niin kovin rumia!
Kiva seinän vieressä oleva viemäri...
Harmaata ja valkoista, turvallisia valintoja, mutta jotenkin nuo marokkolaislaatat ovat nyt tännekin hypänneet...;) Suihkun oveksi voisi olla hyvö tuollainen kaareva lasiovi tai kaksikin, eikä mitään kiinteä seinää. Olen vain hieman pohtinut tuota puhtaanapitoa lasioven kanssa, että onko aina sitten törkyisen näköinen... nimimerkillä laiskahko siivooja...

Samoilla linjoilla ollaan näiden kalusteiden kanssa, kuin keittiönkin suhteen, että Ikea on vahva vaihtoehto. Ikealla on kauniit seinään kiinnitettävät allaskalusteet (Godmorgon), ja luulenpa, että sellaiset tulevat molempiin wc/kylpyhuonetiloihin. Haaveena olisi saada yläkerran kylppäriin kaksoisallas...


Tämä Ikean kylpyhuone ja allaskaluste on lempparini... seesteinen ja rauhallinen ja tyylikäs...
Turkoosikin näyttää jotenkin raikkalta, mutta luulen kyllästyväni siihen melko nopeasti...

Aika neutraalia ja yllätyksetöntä, mutta aikaa kestävää ja turvallista...

Vai miten olisi, sopisiko tällainen tyyli alakerran pikkuvessaan...;) ?
Onko jotain jo hieman liikaa... 


(Kuvat: Stadshem, Alvhem & Ikea)

4 kommenttia:

 1. Heippa! Poikkesin vastavierailulle, kiva blogi sinulla. Ja nuo marokkolaislaatat on kyllä aika ihanat, jos nyt rakentaisimme saattaisin alkaa haaveilemaan niistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo marokkolaiset kyllä miellyttävät kovasti, rouhea kuvio, mutta silti jotenkin rauhalliset...

   Saa poiketa vierailulle toistekkin...:)

   Poista
 2. Jos vain olisimme meille saaneet, niin olisin ehdottomasti valinnut nuo Marrakesch designin kaakelit lattiaan! :)

  VastaaPoista