sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisräpsyjä

Pääsiäispyhät ja lomailut alkavat olla meidän osalta jo pian ohi... tai siis oikeastaan lähinnä miehen osalta, me lasten kanssa toki saamme vielä kotoilla ja kyläillä...:) Kiirettä pitää, kun peltohommat ja kylvökausi alkavat lähentyä ja  talon pohjatöitäkin duunaillan kovaa vauhtia! Talopaketti saapuu kesäkuun puolenvälin jälkeen, eikä siihen tosiaan nyt enää niin kovin kauaa ole! Onneksi saatiin viettää muutama lomapäivä yhdessä, kun pian miestä ei sitten paljoa kotona näy...

Glitterikenkä-muija vauhdissa uuden käsilaukkunsa kanssa...

 Ilma on ollut tänään todella kaunis ja melko lämminkin. Ensimmäistä kertaa tarkeni ulkoilla ballerinoilla ja neuletakilla! Viime pääsiäisenä täällä oli vielä kinoksittain lunta ja pakkastakin melko paljon. Peltohommat aloitettiin myös vasta toukokuun puolella... Erikoinen talvi ja kevät nyt tänä vuonna... saa sitten nähdä, että millainen kesä on tulossa!

Ballerinakeli...:)
Tänään vielä soffalla köllöttelyä, juustonaksuja ja suklaamunien loppuja ja aamulla taas palaudutaan arjen rutiineihin. Huomenna olisi kyllä luvassa treffit ihanien naisten kanssa, kera lapsien ja toivotaankin kauniin ja aurinkoisen sään jatkuvan, jotta päästäisiin vaikka hieman grillailemaan...:D että ehkäpä se arki palaa vasta tiistaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti