sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Meikkisuosikit

Tykkään itse lukea bloggaajien kauneudenhoitotuotteista, ja noiden vinkkien perusteella olen kokeillut ja löytänyt uusia suosikkeja meikki- ja kosmetiikkapurnukoiden loputtomasta maailmasta. Meikkaan itse päivittäin, mutta melko vähäisesti. Kevyt meikkipohja, hieman luomiin väriä, ripsaria ja ovesta ulos lähtiessä usein sutaisu huulipunaa. 

Meikkipohjana olen jo melko kauan käyttänyt joko Bare Mineralsin tai Lily Lolon mineraalipohjaa. Pidän ehkä enemmän tuosta Bare Mineralsin versiosta ja se onkin nyt juuri loppumaisillaan... uutena tulokkaana ostin Porin reissulla kokeiluun pikkuisen Cliniquen CC-voide-tuubin (Sokoksella oli myynnissä 8 eurolla pienehkö kokeilu tuubi) ja olen nyt ihan todella ihastunut tuohon! Voiteessa suojakerroin (jopa 30), juuri sopiva peittävyys ja kaunis kuulto... toimii! Olen ehkä aikaani hieman jäljessä, kun noita BB ja CC-voiteita on nyt hehkutettu jo useamman vuoden ja nyt vasta päätin itsekin kokeilla...:) Toimii nyt keväällä ja varmasti myös kesällä oikein hyvin! Ja olisin muuten erittäin tyytyväinen, jos muistakin meikkipohjatuotteista myytäisiin tuollaisia kohtuullisen pieniä testi-pakkauksia, joilla kuitenkin voisi useamman kerran kokeilla...Luomivärinä suosin neutraaleja ruskean ja beigen sävyjä ja pienellä helmiäisellä. Suosikkini on jo useamman vuoden käytössä ollut Diorin paletti, sekä Bare Mineralsin yksittäinen, meikkipohjan kaupanpäällisinä saatu ruskeahko sävy. Silmien alle, tummiin kohtiin vielä sipaus valokynää... varastettu äidiltä...:DSitten vaan ripsaria ja jos oikein olen villillä tuulella ja on aikaa, niin saatan sutaista hieman kynällä rajausta... Ennen käytin Kanebon ja Cliniquen lämpimällä vedellä pestäviä ripsivärejä, mutta nyt olen siirtynyt ihan marketista ostettavaan Maybellineen (Rockett volume express) ja täytyy kyllä todeta, että taidanpa tykätä tuosta enemmän. Lähtee samalla tavalla paakkuina lämpimällä vedellä pesten (hieman huonommin kyllä), tuuhentaa ja pidentää enemmän, sekä on riittoisampi!

Huulipunista olen alkanut pitää lähivuosina paljon (niinkuin melko moni muukin) ja kiillot ovat kyllä jääneet unholaan. Tykkään käyttää talvisin ja syksyisin kirkaanpunaista punaa ja keväisin ostan usein jonkin neutraalimman korallin/persikan sävyisen punan. Olen suosinut huulipunissa Dioria, kun tuo tuntuu hyvin miellyttävältä ja kosteuttavalta huulissa ja pysyvyys on kyllä ollut hyvää.  Nyt alan olla kyllästynyt noihin korallisiin puniin ja pyysinkin Turun Stockkalla ollessani Macin edustajan etsimään minulle jonkin keväisen ja raikkaan värin.  Nyt siis testissä uusi merkki MAC ja keväinen väri, jota en itse olisi ikipäivänä valinnut! Tykkään...:)Näillä siis arkena, juhliin hieman tummempaa silmämeikkiä. Ihoni on melko hyvä kasvoissa ja punakkuutta lukuunottamatta, paljoa peiteltävää ei ole. Toisen raskauteni aikana minulle puhkesi todella paha hormonaalinen akne kasvoihin ja puolet tuosta ajasta leukani ja suun ympärykseni oli todella karmeassa tulehdustilassa. Tuohon ei auttanut mikään, muu kuin synnytys ja siitä muutaman kuukauden hormonien tasaantuminen. Onneksi arpia ei jäänyt, mutta oikeastaan vasta nyt ihoni alkaa taas olla ennallaan tuolta alueelta.


Olisi kyllä joskus mukavaa päästä jonkun meikkaajan oppiin, että mitä sitä voisikaan omille kasvoilleen tehdä...:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti